Thursday, October 16, 2008

Car sticker for all GENGGEREK

GG logo as a car sticker, wicked cool.

Assalamualikum,


Perhatian kepada semua ahli genggerek, pada hari Ahad ini kita akan mengadakan kayuhan di Empangan Batu Ulu Yam.
Pada ahli-ahli yang hadir, kita akan membincangkan tentang beberapa perkara.

1. Penghasilan Jersey GG.

2. Cadangan t-shirt.

3. PD ride yg akan digabungkan dengan GLC guys.

4. Epic ride project.

5.Isu-isu berbangkit.


Fazrol will be passing out, GG car sticker that day. Be sure to paste it up on your windshield mates...
Futher info just mail me.

6 comments:

Fauzi said...

Bro,
kat area sana ada kedai makan best tak? kalau kedai mkn best dengan ada anak dara cun lagi best..baru syiok mahu borak borak hehe..plg kurang boleh gak kenen kat anak tokeh kedai mkn...

mr.beskal said...

wakaka...tak tahulah laa aku. kena meeting dlm utan kot.
Nnt kita decide lerr mana mau jenguk

farissshafee2 said...

thanks to all new friend

Khairusy Shakirin Samsi (ShaqueAttack) said...

caya ler geng gerek..
weii nko masuk batu dam tak kena toll la plak.

lama tak ride ngan cikgu....

email : ramlysp@gmail.com said...

waaa Bro, 'nice' adventuring ride ! teringin gak nak jumpa "janda baik" . . . dok dengar citer jer !

ramlysp said...

Epi cranking !